MINÄ

Valokuvaaja - Yritysten omat kuvapankit.

Kuvapankkikuvia erikokoisille yrityksille - Olit sitten yksinyrittäjä, jolla on tarve henkilöbrändikuville tai isomman yrityksen markkinointivastaava, joka tarvitsee kattavan kuvapankin, henkilökunnasta, palveluista tai tuotteista tai toimitiloista.

Kuviin syntyy oikeanlainen tarina yhdessä tekemällä. Kuvauksien hyvä etukäteen suunnittelu on tärkeässä roolissa tässä. 

Meistä jokainen haluaa tulla nähdyksi ja kohdatuksi omana itsenään. Siksi jokainen ihminen tulee kuvata arvostavalla ja kunnioittavalla tavalla. Aitous tarkoittaa minulle sitä, että henkilöt uskaltavat kuvissa olla esillä omana itsenään. Se saavutetaan, kun kuvauspaikalle onnistutaan luomaan ilmapiiri, jossa kuvattava rentoutuu ja luottaa. Silloin esiin astuu aito ihminen ja hän näyttää aina hyvältä.

Asiakkaiden on helppo lähestyä yritystäsi, kun kuvissasi esiintyy yrityksesi oma henkilökunta, aidon tekemisen äärellä. Näin saat tuotua kuviin esille myös yrityksesi arvot ja toimintatapasi. Kuvat toimivat tärkeänä osana visuaalista ilmettäsi ja kertovat yrityksesi tarinaa. Kuvat tuovat sekä sinut yrittäjänä tai työntekijäsi esiin, oman alanne asiantuntijoina. Näin saat käyttöösi aitoja ja mieleenpainuvia kuvia palveluista ja tuotteista joita myyt. Samoilla kuvilla, luot työnhakijoille mielikuvaa hyvästä työnantajasta.

Olen opiskellut media-alaa ja valokuvaajan ammattitutkinnon. Olen tehnyt yrityksille, yhdistyksille ja julkisyhteisöille valokuvauksia vuodesta 2018 alkaen. Mutta kuvaan myös perhekuvauksia, asuntokuvauksia ja erilaisia juhlia ja tapahtumia. Kuvauksia teen lähinnä tässä Pohjois-Karjalan alueella, mutta kauemmaksikin olen valmis lähtemään. 

Valokuvauksen lisäksi teen yrityksille lyhytvideoita sosiaalista mediaa varten. Kouluttauduin myös some-osaajaksi ja pystyn antamaan myös tämän osaamisen sinun käyttöösi vinkkeinä ja neuvoina.

Minä olen Irma Lehikoinen, perheeseeni kuuluu mies ja kaksi teini-ikäistä lasta. Asumme Outokummussa. Paluumuuttajana osaan arvostaa kotikaupunkiani eri tavalla. Olen vaikuttunut ja ylpeä tämän kaupungin merkittävästä historiasta. Luonnossa liikkuminen ja oleskelu on minulle tärkeässä roolissa palautumisessa. Juojärvellä sijaitseva kesämökki on kesä aikaan minulle ja perheelleni todella tärkeä paikka. 

Ota yhteyttä!  Minulle on tärkeää, että onnistutaan yhdessä!

Irma Lehikoinen Photography Tmi -  +358 50 359 9601 - irmalehikoinen.photography@gmail.com - Y 3264874-1


Opinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Riveria - Valmistuin 30.6.2021

Valokuvaajan ammattitutkinto(VAT), Riveria - Valmistuin 16.9.2022

Mediamateriaalin tuottaminen markkinointiin, Riveria - Valmistuin 30.6.2022

Yrittäjän ammattitutkinto, Riveria - Valmistuin 27.11.2023


  -------------------------------------------


Palaa etusivulle