YRITYSKUVAUSTA

Kuvaan yrityksille ja yhdityksille tuote-, palvelu-, tapahtuma-, henkilöstökuvia, sekä toimitila-ja kiinteistökuvia. Tulevaisuudessa tahtoisin päästä kuvaamaan sen lisäksi myös enemmän sisustussuunnitteluun liittyviä kuvauksia, tiloja ja tuotteita.

Tiedostan että yrityksesi toiminnalle on tärkeää, että mainonnassa käytetyissä kuvissa näkyy selkeästi toimintasi arvot, aitoja ihmisiä ja tuotteesi ainutlaatuisuus.

Laadukkaat sinun yrityksellesi suunnitellut ja kuvatut. Oman brändin mukaiset ja yhtenäiset yrityskuvat antavat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. 

Kuvapankista napatut kuvat voivat olla hyvälaatuisia, mutta ovatko ne persoonattomia? Yrityksellesi on etua siitä että kuvat on otettu omissa liiketiloissanne ja palvelevasta henkillökunnastanne. Kuviin saa tuolloin näkyviin paremmin liiketoimintasi arvot ja asiakasläheisyyden.                                         

Kun järjestät henkiöstöllesi tai asiakkaillesi juhlat, tilaisuuden taltiointi kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi.

Teen töitä ammattikuvaajan kuvaus- ja salamakalustolla, keikkastudio- varusteiden ansiosta mahdollisuus kuvata esim. toimistollasi henkilökuvia erivärisiä taustoja vasten. Mahdollisuus kuvata miljöössä suoraan läppärille kuvat, joten lopputulos paremmin heti nähtävillä ja kuvavalinta voidaan tehdä jo kuvauspaikalla. Minulla on käytössä Adoben ammattilaisten kuvankäsittelyohjelmat. Kuvat.fi palvelun kautta saat helposti ladattua kuvat käyttöösi oikean kokoisena käyttötarkoituksen mukaan, sekä saat jaettua organisaation sisällä linkkiä muille päätökseen osallistuville tahoille.

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voin olla sinulle avuksi?

REFERENSSIT

ITÄ-SUOMEN KULTTUURIPOLUT RY

ITÄ-SUOMEN TAKSI OY

KAKSOLAN TILA

MATKAKUMPU OY

RIVERIA VIESTINTÄ

LÖYTÖNEN WALLPAPER OY

OUTOKUMMUN MATKAILIJAYHDITYS RY

MEJA DESIGN

CUNGA DESIGN

TURULA ENGINEERING OY

PIIPPO OY

WTF PRODUCTIONS Ltd

OUTOKUMMUN YRITTÄJÄT RY

OUTOKUMMUN OSUUSPANKKI

VISITKARELIA 

"Olet kuvaajana aarre matkailijayhdistykselle!" Marja Tiittanen, Outokummun Matkailijayhdistys Ry

"Irmalta olemme saaneet varmaa ja luotettavaa palvelua - ja tietysti ne hyvät kuvat" Jaana Pajarinen, Itä-Suomen kulttuuripolut Ry

"Hienoja kuvia jälleen kerran!" - Paula Hulkkonen, Riveria Viestintä

Palaa portfolio/hinnasto